Nu: 7623 ongevaccineerden

Snow

Over ons

 

Is hoegrootzijnwij.nl betrouwbaar?

Het is volgens hoegrootzijnwij.nl heel simpel.
Wanneer er enkel vragen worden gesteld zonder om persoonlijke data te vragen krijg je zeker een groter respons.
Echter weet je dan helemaal niet wat je doelgroep is. Leeftijd en locatie zijn interessant en daarbij komt dat zonder gegevens het veel gevoeliger is voor fraude.
Dan kan iemand wel 30 keer het invullen, elke keer op een andere locatie en met een andere naam. Dan komt de zuiverheid van je onderzoek data in gevaar.

Daarnaast is het ook fijn om straks verbindingen te kunnen maken tussen de gegeven antwoorden.
Voorbeeld: Hoeveel mensen van een bepaalde leeftijdsgroep is niet gevaccineerd, maar demonstreert wel wekelijks,
is de coronaperiode niet ziek geweest en waar wonen die mensen (juist in de steden of juist op het platteland).

Claudie (maatschappelijk betrokken en van origine marketeer/communicatiedeskundige) heeft Maikel (programma manager van technische reorganisaties en verbetertrajecten) in juli benaderd om samen dit onderzoek op te zetten omdat er gewoon geen op feiten gebaseerde data beschikbaar was over de grootte van de groep ongevaccineerden (Covid19).
Maikel had al eerder stem en pol websites opgezet en zei meteen "Ja doen we!" Zie hier het resultaat.

Het inloggen met email is ervoor dat alleen deelnemers de real time uitslag kunnen zien met grafieken en de landkaart (waarvoor de postcode gebruikt wordt) en om zeker te weten dat dit onderzoek ook daadwerkeljk door u is ingevuld.
Hoegrootzijnwij.nl doet dit geheel onafhankelijk van welke organisatie dan ook en geheel belangeloos en gratis.

Het eerste hoofddoel is de niet-gevaccineerden goed in kaart te brengen en dan met name het aantal.
Hoegrootzijnwij.nl geeft geen data weg, zie de privacy statement onderaan de homepage. Daarin kunt u zien hoe er wordt omgegaan met uw gegevens.

Omdat hoegrootzijnwij.nl niet meer info heeft dan een naam (welke natuurlijk ook fictief kan zijn ingevuld), de postcode en een geboortejaar, kan er niets met die data op persoonlijk niveau worden gedaan.

Uiteraard is niemand verplicht om mee te doen aan het onderzoek, al hoopt hoegrootzijnwij.nl uiteraard dat zoveel mogelijk mensen dit doen om een betrouwbare uitslag te hebben
Al u vragen heeft over de betrouwbaarheid kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen en wij bellen of mailen u altijd terug.

Hartelijke groet, Maikel & Claudie

 

Deel Hoe Groot Zijn Wij!

Contact     Email: [email protected] 
Privacy