Nu: 7623 ongevaccineerden

Snow

Informatie

 

Hoegrootzijnwij is een neutraal en onafhankelijk burgerinitiatief om te achterhalen hoe groot de groep niet-gevaccineerden is.
Er worden verschillende cijfers en percentages geroepen door diverse autoriteiten en (sociale) media, echter weet niemand het zeker.
Iedereen, gevaccineerd of ongevaccineerd, is welkom om deel te nemen en draagt daarmee bij aan een representatief onderzoeksresultaat.

Doelen:
1) Zoveel mogelijk mensen bereiken
2) Feitelijke cijfers verkrijgen t.a.v. de grootte en motivatie van de doelgroep
3) Communicatie en samenwerking optimaliseren

Het onderzoek loopt vanaf 1 september 2021 en kost U ongeveer 5 minuten om in te vullen.

Na het invullen van de vragen kunt u inloggen (bevestig uw deelname s.v.p. via de ontvangen email door daarin te klikken op de link). Daarmee kunt u de resultaten real-time inzien. Tevens kunt u uw huidge status inzien. De uitslag is transparant voor iedereen die daar interesse in heeft (via een eigen registratie). Ongevaccineerd betekent bij de resultaten van het onderzoek dat je geen enkele vaccinatie hebt gehad.

We willen uiteindelijk de hele doelgroep de mogelijkheid geven om op veel vlakken samen te werken waar en wanneer nodig. Echter, vanwege de wet op de privacy kan en zal privéinformatie niet met derden kunnen worden gedeeld. Wij staan open voor serieuze partijen om ons medium als neutraal communicatiemiddel in te zetten.

Dit onderzoek wordt aangeboden aan iedereen, gevacineerd of ongevaccineerd. De onderzoeklink kan in groepen, via via of persoonlijk worden doorgegeven.

Deze link heeft u waarschijnlijk gekregen van een familielid, vriend, kennis of gezien in een bekende groep. Doorgeven van de link kan op alle media, eventueel samen met een persoonlijk bericht, verstuurd worden. Bijv. per whatsapp, telegram groepen, email, persoonlijk bericht, andere bekende sociale media of zelfs via sms.

De vragen zijn algemeen opgesteld zodat een ieder, ongeacht de doelgroep, de vragen goed kan beantwoorden.

Vul svp de onderzoeksvragen naar waarheid in. Niemand kan uw antwoorden op persoonlijk niveau inzien. Uw antwoorden dragen bij aan een representatief onderzoeksresultaat.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname.

 

Deel Hoe Groot Zijn Wij!

Contact     Email: [email protected] 
Privacy